Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Híd a Koalícióba?

2012.06.01. 10:23 Member

Magyar és magyar nem szeret megegyezni, ezt jól példázza a Most-Híd és a Magyar Koalíció Pártjának állandó adok-kapokja. Most persze, hogy senki sincs kormányon kettejük közül, megtörténhetett, hogy nem mint szembenálló, hanem mint esetlegesen megegyező felek üljenek asztalhoz.

A sokszor csak "dél-szlovákiai vállalkozók pártjának" csúfolt, vegyes párt és a még mindig a múlt sérelmeivel (van miért) foglalkozó, sok kis pártból egyesült koalíció most kénytelen lesz megegyezni, ha legalább megyei szinten eredményt akarnak felmutatni, mert a kisebbségpolitika úgy fog alakulni, ahogyan a Smer akarja, és hát emlékszünk rá, hogy a szlovák baloldal eddig mennyire volt nemzetiségbarát. Talán most tényleg nem a két csivavának kellene rivalizálnia a komondorok között, hanem egymás hátára állnia, hogy együtt nagyobbnak látszanak.

Szólj hozzá!

Címkék: híd mkp felvidék

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr214558805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása